Jul jul strålande jul...

...eller? Jo, det tycker jag faktiskt! I år var vi i Ekshärad hos barnens farfar Anders och hans Brith. Där var också Peter och Nina, Peters pappa Göte och Urbans farmor Anna. God mat och många paket! Barnen var glada och farfar sa flera gånger "det är allt snälla barn ni har.." Och jag kan hålla med! Det har vi verkligen!
Det var väldigt spännande med tomten såklart! Wilma bar lite "djädd" för tomten men när hon började håva in julklappar sa hon "tomten är ju snäll!!"
Oliver fick bl.a en snö-kickbike som han var ute och provade i backen! Wilma fick duplo lego med prinsess slott, väldigt roligt tyckte hon! Å lilla Tilde fick en mjuk barbapappa-skallra med lappar på som var perfekt att suga på!
Vi sov över och sedan har julen fortsatt vara bra! En lugn och fin jul.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3961270/images/2012/pic_50db43439606ee5a993b2bfb.jpg" class="image">

Storebror

Oliver är en otroligt fin storebror. Han säger att till Wilma är han storebror och till Tilde är han store-storebror.
Som han längtar efter att få bära sin lillasyster.. Och äntligen godkände mamma detta... ❤

Fina mormor!

Åh vad jag saknar min mormor! Över ett år har gått men jag kan fortfarande slås av tanken "men oj, det var längesen jag träffade mormor -borde åka dit"... Men det går ju inte! Jag vill ändå tro att hon finns med oss, att hon ser och följer oss. ❤

Snö

Idag var det äntligen kramsnö! Så ny blev det snögubbe å en liten snölykta. Igår hade vi lilla julafton med mamma, pappa, Marcus, Linn & Theo. Det var supermysigt!

Lusselelle!

I tisdags var det julfest för Olivers skola, så fina de var! Oliver var tomte. Sjöng så fint, lite lågt å lite falskt men vad gör det? Varm i hjärtat blir man ju! Idag var det Wilmas tur, hon var såklart Lucia. Hon har övat och övat i flera dagar. Hon var lite pirrig och hon stod och vinkade till oss under nästan hela uppträdandet, stolt var hon.. Precis som vi!

Syskonbak!

Jodå ibland är det väldans kul att baka tillsammans.. Sekunderna innan kortet togs så var det andra miner.. Det svänger fort! Tur är väl det! Vi skulle göra toscakladdkaka i långpanna men eftersom snurr-mamman hade ugnen alldeles för varm så blev det en touch bränd smak.. Jaja, smeten var ju smarrig iallafall!

Pottan!

Nu börjar det bli intressant med pottan och då gäller det ju att hänga på bara! Idag satt Wilma läääänge på pottan... "Snaat komej dä tiss mamma" sa hon.. Jag grejade i köket lite så länge.. Sen ropade hon "nu kommej dä mukke tiss"!
Jo, det gjorde det minsann! Bara det att då hade ju Wilmisen ställt sig upp och dragit upp byxorna redan... Så det var bara att tömma stövlarna å ta en liten dusch!

mamalinda.blogg.se

Jag vill aldrig glömma den här tiden! Det händer så mycket - vi är mitt i livet - och det är underbart och ibland helt hysteriskt! Jag vill skriva så att vi alltid kommer kunna se tillbaka, skratta och minnas.

RSS 2.0