Tjejerna!

Två av mina hjärtan som morgonmyser i sina pyjamas! Idag blir det lunch hos Sandbergs och sen tror jag Ikea.. Behöver lite ljus! ;) kanske hinner vi in till djuraffären och se på hamster.. Det står ju med på Olivers önskelista!
Wilmas nya nöje är att limma och klippa i papper.. Eller nja, det kan bli i allt hon kommer åt! Nu har hon två saxar och tre limstift framför sig... Ögonen lyser, hon säger "ja ska pyssla litte baja"

Känguru!

Idag kör vi känguru-rejs på förmiddan om vi ska få ordning på adventsstjärnor å annat! Tur hon inte är en tungviktare min lilla tupp-kams-bebis!

Frissan!

Men så trevligt att bli lite ompysslad! Precis när jag satte mig i frisörstolen så tänkte jag "jag kanske ska ha lugg?!"... Eller inte? Har ju beslutsångest med det mesta nu för tiden så det här kändes ju inte direkt genomtänkt.. Men va tusan.. Frisören Maggan sa att det var modernt just nu s varför inte hänga med i trenden för en gångs skull! =)

Lussebak!

Här har det bakas!

Julbord!

När satt jag ner så här länge i ett sträck sist?! Rompa somna ju! ;)
Julbord på Nöjesfabriken med Kakeldax börjar bli en trevlig tradition! Å sen Starboys på scenen! Mycket bra!
Barnen var hos mormor och morfar och det gick också bra! Vi sov där allihop . Oliver väckte mig kvart i fyra för han var ju tvungen att berätta att han hade ätit 14st plättar!
Och imorn ska vi på stan och handla julklappar medan barnen är hos mormor och morfar igen, de ska baka lussekatter och pepparkakor! Bästaste mommo å moffa är det minsann! ❤

Amma vs dricka vin

Vad gör egentligen bröstmjölken med oss mammor?!
Man blir snurrig, rätt förvirrad... Ibland uppe i det blå, känslomässig, lite seg... Och det påverkar tydligen synen också! Jag ser dåligt, har linser, känns som jag skulle behöva ändra styrka på dem, men det får man inte under tiden man ammar.. För det kan vara lite suddigt till och från! Hallå!!!
Vad skiljer amning och vin-drickande egentligen? Möjligtvis huvudvärken.. :)

Jag vill heta Leo!

Oliver har en önskan om att få byta namn till Leo, han tycker det är coolare och kortare - och det är tydligen viktigt! För några veckor sen skulle han heta nåt helt annat.. Sen är det väldans viktigt att få till håret också.. Som ni ser.. Coolt ska det va! ❤

Så gött!

Jiipiiee jaj va gött det är att ha börjat träna igen! Bara att jag skrev på 1års träning på Hälsohuset gjorde att jag kände mig vältränad å nöjd med mig själv! Så himla nöjd att jag belönade mig med en kexchoklad?! Ja,jag vet.. Inte helt lyckat men va tusan! Tycker jag är rätt bra ändå!

Öppna fsk

Här gillar vi att fördriva lite tid! Wilma pysslar en liten uggla!

Livrädd

I lördags vaknade vi upp till en dag som skulle förändra vår värld...
Livet är så skört, så farligt, så oförutsägbart... Det är tur man inte vet när och hur det kommer ta slut. Men det är det som gör mig så fruktansvärt rädd, livrädd! Jag mår illa av den tanken!

Urbans styvpappa Sonny har hastigt, alldeles för tidigt, lämnat oss... Han har betytt väldigt mycket för Urban, och Urbans syskon har förlorat sin pappa, Alice sin "moffa"...det är fruktansvärt vidrigt! Såna här dagar får man sig en knäpp på näsan.. Vad är det och tjafsa om att Oliver tar på sig sin favvo-tröja trots att det är en fläck på... Eller vad spelar det för roll om det ligger tvätt på golvet eller om vi äter falukorv två dagar i rad?! Nä, skärpning! Var rädda om varann och uppskatta de små sakerna... Och glöm inte tala om för varann vad ni betyder! ❤❤❤

Morfar mys!

Idag kom "mojfaj" och hälsade på, vi hade fredagsmys med pizza! Sen smakade vi på vår hemgjorda vaniljglass med hallon till - mumma!!
Barnen har varit goa - något speedade efter kladdkaka OCH cola men ändå.. ;)
Den där dumma tvättmaskinen har förresten gjort sitt så det är ju bara att hosta upp en ny! 😕

Häxan surtant!

Ja, fy.. Ibland är jag inte bättre än häxan Surtant! Idag var en sån dag... Jag känner att jag går igång på minsta lilla grej! Blää!! Tror det var tvättmaskins-jävelns fel till att börja med! Antagligen stopp, nåt jäkla hårspänne eller en sten eller nåt... Hursomhelst så sprutande den ju ut 700liter vatten (typ)!! Gah!!! Sen gick nog luften ur mig, å barnen är nog rätt trött på mammas dåliga humör också.. Men här sitter de, gosingar, nybadade och goa!

Fötter

Jag har verkligen svårt för fötter, men inte för såna här små såklart! När går de liksom "över gränsen" till snuskiga och fula...?!

Uh vad det dallrade!

Jahapp! Där var vi igång med träningen, så skönt!! Men jag har inte slutat dallra än!! =)
Tilde sov under tiden, jätteduktig! Å jag var ju också jätteduktig såklart! Undrar om jag orkar dra vagnen upp för backen?!

Wilmas genvägar..

Tilde i bärselen, Wilma i kundvagnen.. In på Willys.. Lördag eftermiddag.. Wilma hög på socker efter godis-och bullfest hos mormor och morfar.. Puh!
Wilma sköter scannern och det går rätt bra, får den där röda strålen i ögat emellanåt men står ut.. Det går bra fram till mjölkkylen ungefär, sen vill Wilma gå själv... "Jag kan gömma mig mamma!" Nej, säger jag.. Då blir jag ju ledsen om jag tappar bort dig.. "Okej, jag går bara en genväg då" säger hon.. Sen springer lintotten runt, runt, runt mellan hyllorna och ropar "genväg, genväg".. Ibland är jag glad över hennes "tryck i stämman" -för jag hörde henne precis hela tiden!
Vi avslutade också handlingen med att tappa ut hela burken med lösgodis precis när vi skulle betala.. Ska man skratta eller gråta?!

mamalinda.blogg.se

Jag vill aldrig glömma den här tiden! Det händer så mycket - vi är mitt i livet - och det är underbart och ibland helt hysteriskt! Jag vill skriva så att vi alltid kommer kunna se tillbaka, skratta och minnas.

RSS 2.0